Studio apartmani KOROSTELJEV su privatni smještaj koji se nalazi u lijepoj i mirnoj ulici u širem središtu Osijeka u neposrednoj blizini stare gradske jezgre Tvrđa i Muzeja Slavonija, Sveučilišnog Campusa, stadiona „Gradski vrt“, sportskih dvorana „Gradski vrt“ i „Jug II“, gradskog zatvorenog bazena, nogometne akademije „Krpan&Babić“ i kliničke bolnice Osijek, a oko 2-3 km od centra grada. Zahvaljujući blizini autobusnih i tramvajskih stajališta lagano se može doći u sve dijelove grada, baš kao i ugodnom šetnjom kroz osječke gradske ulice i prekrasne parkove. U neposrednoj blizini su još i pošta, tržnica, ambulanta i ljekarna, a i veliki trgovački centri Kaufland, Konzum, Plodine, Billa i Metro.

U sklopu studio apartmana KOROSTELJEV su tri vrhunski opremljena studio apartmana za smještaj jednog, dva ili tri posjetitelja, ali i obitelji. Odaberite udoban, miran, komforan i vrhunski smještaj, uz tišinu i privatnost koja će zadovoljiti sve potrebe posjetitelja, a sve u cijeni hotelskog smještaja. Smještaj je uređen u atraktivnom i modernom stilu, a raznolikost dekora i boja doprinose ugodnosti i toplini smještaja. Prostori su moderno opremljeni, klimatizirani, svaki od njih nudi vrhunski opremljenu kuhinju i kupaonicu, besplatni bežični pristup internetu, zemaljsku i satelitsku televiziju na smart LCD televizoru. Osim udobnosti, mira i tišine koju pružaju studio apartmani, gosti se mogu služiti velikom terasom uz prekrasni travnati vrt s ribnjakom, a ispred studio apartmana je i osobno parkiralište.

Studio apartmani KOROSTELJEV su idealan smještaj za svakog posjetitelja u ovom gradu kako za turiste tako i za poslovne ljude, za one koji žele odmor u miru i tišini ili za one koji se žele opustiti i uživati u osječkim znamenitostima, pa i noćnom životu, za sve one goste koji se planiraju nakratko zadržati u Osijeku, ali i za one kojima je potreban duži smještaj i koji nudi sve pogodnosti stana uz povoljnu cijenu!

Ugodno osoblje Vam je na raspolaganju 24 sata na dan.

Dobro nam došli i ugodan boravak !

Studio apartmani Korosteljev, Ljubljanska 18, 31 000 Osijek, tel: +385(0)98-223-780, e-mail: studioapartmani.korosteljev@gmail.com