Veličine je 27 četvornih metara i idealan je smještaj za jednog ili dva posjetitelja. U sklopu studio apartmana nalazi se moderno opremljena soba u kojoj se nalaze dva kreveta i potpuno funkcionalna kuhinja opremljena štednjakom, hladnjakom i kuhalom za vodu, a tu je i vrhunski uređena kupaonica, te mjesto za rad. Studio apartman je klimatiziran i opremljen smart LCD televizorom sa zemaljskim i satelitskim programima te besplatnim bežičnim pristupom internetu. Smještaj je uređen u atraktivnom i modernom stilu, a raznolikost dekora i boja doprinose ugodnosti i toplini smještaja. Osim udobnosti, mira i tišine koju pruža ovaj studio apartman, gosti se mogu služiti velikom terasom uz prekrasni travnati vrt s ribnjakom, a ispred studio apartmana je i osobno parkiralište. Ovaj studio apartman idealan je smještaj za poslovne ljude koji se planiraju nakratko zadržati u Osijeku, ali i za one kojima je potreban duži smještaj koji nudi sve pogodnosti stana, a povoljnu cijenu!

Veličine je 25 četvornih metara i idealan je smještaj za jednog, dva ili tri posjetitelja. U sklopu studio apartmana nalazi se moderno opremljena soba u kojoj se nalaze dva kreveta i fotelja na razvlačenje, potpuno funkcionalna kuhinja opremljena štednjakom, hladnjakom i kuhalom za vodu, a tu je i vrhunski uređena kupaonica, te mjesto za rad. Studio apartman je klimatiziran i opremljen smart LCD televizorom sa zemaljskim i satelitskim programima te besplatnim bežičnim pristupom internetu. Smještaj je uređen u atraktivnom i modernom stilu, a raznolikost dekora i boja doprinose ugodnosti i toplini smještaja. Osim udobnosti, mira i tišine koju pruža ovaj studio apartman, gosti se mogu služiti velikom terasom uz prekrasni travnati vrt s ribnjakom, a ispred studio apartmana je i osobno parkiralište. Ovaj studio apartman idealan je smještaj za poslovne ljude koji se planiraju nakratko zadržati u Osijeku, ali i za one kojima je potreban duži smještaj koji nudi sve pogodnosti stana, a povoljnu cijenu!

Veličine je 30 četvornih metara i idealan je smještaj za jednog, dva ili tri posjetitelja, ali i obitelji. U sklopu studio apartmana nalazi se moderno opremljena soba u kojoj se nalaze dva kreveta i trosjed na razvlačenje, potpuno funkcionalna kuhinja opremljena štednjakom, hladnjakom, mikrovalnom pećnicom i kuhalom za vodu, a tu je i vrhunski uređena kupaonica, te mjesto za rad. Studio apartman je klimatiziran i opremljen smart LCD televizorom sa zemaljskim i satelitskim programima te besplatnim bežičnim pristupom internetu. Smještaj je uređen u atraktivnom i modernom stilu, a raznolikost dekora i boja doprinose ugodnosti i toplini smještaja. Osim udobnosti, mira i tišine koju pruža ovaj studio apartman, gosti se mogu služiti velikom terasom uz prekrasni travnati vrt s ribnjakom, a ispred studio apartmana je i osobno parkiralište. Ovaj studio apartman idealan je smještaj za poslovne ljude koji se planiraju nakratko zadržati u Osijeku, ali i za one kojima je potreban duži smještaj koji nudi sve pogodnosti stana, a povoljnu cijenu!

Studio apartmani Korosteljev, Ljubljanska 18, 31 000 Osijek, tel: +385(0)98-223-780, e-mail: studioapartmani.korosteljev@gmail.com